Followers

Friday, July 27, 2012

syukur...selesai sudah....


Assalamualaikum...
Alhmdullh..selesai sudah tugas aku sbg pengacara majlis berbuka puasa LSG Sky Chefs Brahim 2012...
tp time majlis la tibe2 dtg selsema, sakit kepala..tmbh2 lagi sakit tekak yg makin truk x smbuh2..
tp disbbkn tugas, gagahkn jgk dri untuk buat yg trbaik...
lbh2 lagi event ni mlibatkan VIP terhormat..Dato' Haji Ibrahim Haji Ahmad Badawi...
lagi la aku cuak..hati x berasa brdebar sgt tp tbe2 je kaki menggeletar x tentu psal..
yang tensionnye..byk bnda nk kna ubah time last2 minute...tu yg buat ak mnggelabah smcm..
tp nsb baik still blh control...

Majlis ni sbnrnya nk raikan anak2 yatim, ibu2 tunggal dan berkeperluan skitar Kg Jijan & staff LSGB...
time nk panggil org2 yang menerima sumbngn ni la yg jd msalah..
tibe2 je ad yg x dtg..ad yg bertmbh org plak..smpi ak tersasul sebut nma...
tp alhmdullh suma ok...VIP pn puas hati dgn majlis ni..

Disebalik mjlis ni ad jgk kisah lucunya..bla tringat blik rsa nk trgelak plak sorng2..
dsebabkan kering tekak yg teramat, ak p la ambil air teh tp time 2 wktu berbuka x msuk lg..
time nk terminum air 2 bru ak trinagt yg wktu brbuka x msuk lg..tp x minum lg..nyaris2 je..
ak ingtkn xde org nmpak  rupanya ad sorang kakak tgk ak nk trminum air 2..pe lg trgelak kakak 2..
kuang2..dpat malu sbjik...
mjlis ni mmg enjoy..yg x bestnya x sempat nk solat trawih brjemaah cz kna kemas peralatan smpai la kul 10 lbh...


2 comments:

  1. nie camner pic belum edit dah kuar dulu nie.... curi kat pc abe ler nie.......

    ReplyDelete
  2. pic ni dh diedit..that's why nmpak cerah ckit..time abg mengopy p sya pn copy la skali..dh alang2...

    ReplyDelete

There was an error in this gadget